Aktindsigt i sag

af Nysgerrig, 27 år 13 år i pleje - publiceret den 31. Aug 2017
Jeg ved ikke rigtig, hvor jeg skal søge hjælp til det her spørgsmål, så nu prøver jeg her. Jeg er en ung fyr på 27 år, som allerede har skabt en tryk tilværelse med hus, kone og to drenge på 5 og 2 år
Jeg har levet i plejefamilie siden jeg var 5 år og har været et smut på børnehjem efter, at jeg blev udsat for vold hos min første plejefamilie i 3 år. Derefter blev jeg tvangsfjernet og røg igennem den store rutsjebane, som vi har i det danske system. Nu kunne jeg så godt tænke mig at få nogle ting at vide fra min barndom. Så jeg har søgt aktindsigt ved Fredericia kommune. De har så ringet tilbage og fortalt mig, at der ikke findes nogen oplysninger på mig. Hvilket jeg slet ikke forstår eftersom alt skulle være gået gennem dem. Men hvad gør jeg så nu? Er der andre man kan kontakte eller få til at skrue bissen på overfor kommunen, som vel har brudt loven ved at destruere mine oplysninger.? Mvh. Nysgerrige.

Redaktøren svarer:

Hej Nysgerrige
Jeg har sendt dit brev videre til en brevkasseredaktør, som vil svare dig hurtigst muligt.
Med venlig hilsen
Jonas, webmaster

> Skriv kommentar

Sig din mening

Er der ting du mangler her på hjemmesiden, eller har du gode ideer til nye funktioner, artikler eller lignende, så skriv til os.