Efterskole

af Søster, 17 år i pleje - publiceret den 01. Sep 2017
Hej

Jeg skriver på vegne af min 'lillebror', som har været anbragt i vores familie siden fødslen. Han har fra start blevet betragtet som vores egen.
Han er i dag 16 år, snart 17, og går i 8 kl. Han har et stort ønske om at komme på efterskole. Ligesom mange af hans kammerater og som os 'søskende' også har været.
Han fungerer rigtig godt socialt, men har nogle boglige vanskeligheder. Derudover er han i en alder, hvor han tænker meget over det at være ham, en frustration over at 'andre', dvs kommunen skal bestemme over ham. Han ønsker brændende at komme på efterskole, men har netop fået at vide, at det vil kommunen ikke bevillige. En anden faktor er, at han bliver 18 under efterskole opholdet. Mine forældre vil gøre alt for, at han får det bedste liv - og vil selv betale opholdet om nødvendigt, men end ikke det kan de få svar på. De er meget frustreret og føler sig magtesløse. Min lillebror vil blive knust, når han får besked om kommunens beslutning.
Er der noget vi kan gøre? Hvorfor lytter man ikke til hans fremtidige ønsker?

Redaktøren svarer:

Hej Søster
Jeg har sendt dit brev videre til en brevkasseredaktør, som vil svare dig hurtigst muligt.
Med venlig hilsen
Jonas, webmaster

> Skriv kommentar

Sig din mening

Er der ting du mangler her på hjemmesiden, eller har du gode ideer til nye funktioner, artikler eller lignende, så skriv til os.