Det er bare svært

af lillemy, 23 år 2 år i pleje - publiceret den 16. Dec 2007
Hej Maia

Jeg synes bare, at det er rigtig svært at ignorere, når hun bruger MINE breve og billeder og malerier. Det gør mig virkelig ked af det.

Jeg ved jo godt, at hun har rigtig store problemer osv., og at det er derfor, hun gør det. Men... Derfor er det bare stadig rigtig frustrerende at se, hvor ofte hun bruger mine tekster, malerier osv. til at få opmærksomhed fra andre, hvis du forstår.

Hvis du nu havde skrevet noget, du var stolt af - eller malet noget - vlle du så ikke blive ked af det, hvis en anden bruger det, som om det var hendes eget??

Redaktøren svarer:

Hej Lillemy.

Selvfølgelig ville jeg blive ked af det, men du kan ikke gøre noget for at forhindre det. Så hvorfor bruge så meget af din energi på det, når du alligevel ikke kan ændre på det!?

Som jeg ser det, er hun ikke tjent med alt den energi, du bruger på det. I virkeligheden er det måske også din opmærksomhed, hun søger, og den skal hun da ikke have. Hun er ikke det værd, tænker jeg!?

Men det er ikke rart uanset hvad, og det forstår jeg godt. Jeg synes bare ikke, du får noget ud af at bruge så meget krudt på hende.

Tænk over det!

God jul og knus fra Maia

> Skriv kommentar

Sig din mening

Er der ting du mangler her på hjemmesiden, eller har du gode ideer til nye funktioner, artikler eller lignende, så skriv til os.