Det er ikke godt nok for pokker

af Den sure panda i dag, 11 år 10 år i pleje - publiceret den 23. Jul 2007
Jeg synes, at det med, at man skal være over 15 for at skrive i chatten for at hjælpe - det er for dårligt. Jeg kan altså ikke vente 4 år, før jeg får hjælp.

Redaktøren svarer:

Hej Panda
Nu får du svar fra Stinne i stedet for fra Svend, så går det lidt hurtigere. Undskyld ventetiden.

Jeg kan godt forstå, hvis du synes, at det vil være ærgerligt, hvis du ikke må chatte, fordi du er under 15 år. Men jeg er nødt til at sige, at for det første så foreslår vi denne aldersgrænse for at beskytte dig og andre, som er under 15 år. For som jeg tidligere har skrevet i forum, så kan det også være risikabelt at chatte.

For det andet vil jeg sige til dig, at det slet ikke er sikkert, at der kommer en chat på Børnetinget. Vi er glade for alle jeres svar på spørgsmålene om en chat inde i forum, og vi bruger dem, når vi skal beslutte, om vi skal lave en chat. Intet er sikkert endnu.

Jeg har lagt mærke til, at du skriver, at du har brug for hjælp og regner med at kunne få hjælp på en chat. Men du må huske på, at du allerede kan få hjælp her i brevkassen. Og den vil måske fortsat være det bedste sted for dig at skrive, når du har nogle problemer. I brevkassen ved du, at der kommer et svar til dig. Det er ikke sikkert på en chat.

Mange hilsener
Stinne

> Skriv kommentar