Forvirret? :/

af Mullepigen . , 14 år - publiceret den 13. Sep 2007
Hej.

Jeg er en pige på 14 år. Jeg bor hjemme ved min mor og far med mine brødre.

Problemet er, at jeg ikke kan snakke ordentligt med mine forældre. Min far råber og skriger af mig hele tiden - hver gang jeg gør noget forkert - og min mor kan jeg ikke føre en samtale med, uden hun bliver sur, og vi kommer op og skændes :/

Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg vil meget gerne væk fra det hele. Der er ingen, jeg kan snakke med, og jeg har tænkt på, at jeg meget gerne vil i familiepleje.

Håber, at I måske kan hjælpe mig.

Redaktøren svarer:

Hej Mullepigen.

Det er ikke så godt, at du skændes med dine forældre.

Hvis du virkelig mener, at du ikke kan bo hjemme ved dine forældre, så skal du gå på kommunen og sige, at du gerne vil tale med en rådgiver, og at du ikke kan holde ud at bo hjemme, og at du gerne vil flytte.

Du skal vide, at det er en alvorlig sag at gøre sådan, for når du har sagt det højt på kommunen, skulle det gerne være sådan, at de tager det, du siger meget alvorligt, og derfor også gør noget ved det.

Hilsen Sisse.

Kommentarer:

Hej Mullepigen.

Jeg ved, hvordan det er ikke at kunne snakke med dem derhjemme, uden at man river hovederne af hinanden!

Men hør her, det er dine forældre - mange børn i pleje ville ønske og gøre alt for, at de kunne bo hos deres forædre!

Tag kampen op, gør et eller andet, man har kun én mor og en far, og dem skal man for alt i verden ikke miste! Jeg har mistet både min mor og far, og det er jeg utrolig ked af...

KÆMP!
Af Trolden 16 år 4 år i pleje
26. September 2007

> Skriv kommentar

Sig din mening

Er der ting du mangler her på hjemmesiden, eller har du gode ideer til nye funktioner, artikler eller lignende, så skriv til os.