Generelt om projektopgaver mv.

af Ikke-plejebørn, 14 år - publiceret den 02. May 2007
Lulu på 14 år og 0 år i pleje har skrevet følgende spørgsmål:

Hej. Jeg vil gerne vide, hvad er et problem i forhold til plejefamilier, og hvad er løsningen?
Tak. Håber I skriver snart. Har brug for det hurtigt.

Sara på 14 år og 0 år i pleje har skrevet følgende spørgsmål:

Hej. Jeg er en pige, og jeg har om plejefamilie i Danmark i min projektopgave. Vi skal finde et problem og en løsning, og det er mit problem, fordi jeg kan ikke finde et problem. Håber, at I kan hjælpe mig.
Tak.

Mary på 14 år og 0 år i pleje har skrevet følgende spørgsmål:

Hej. Jeg er en pige på 14, der er i gang med at skrive om plejebørn i et projekt, og jeg vil bare lige høre, om jeg måtte stille nogle spørgsmål, hvis det er okay? Hvordan er det at komme i en ny famile? Er det meget svært? Og hvorfor?

Redaktøren svarer:

Vi får - som I kan se her - en del spørgsmål og indlæg fra ikke-plejebørn. Det er glædeligt, at der er både folkeskoleelever og forskellige studerende, der interesserer sig så meget for plejebørns liv, at de vil lave opgave om det.

Men vi har jo den politik her på siden, at vi kun bringer indlæg fra plejebørn til plejebørn. Derfor er disse indlæg kun sat på for at minde ikke-plejebørn om, at det bedste, de kan gøre, er at læse på hjemmesiden - og så kan de eventuelt henvende sig til TABUKA, der ved meget om anbringelser af børn og unge, på tabuka@tabuka.dk og derigennem muligvis komme i kontakt med tidligere plejebørn, der kan øse af deres viden, oplevelser og følelser.

Mange hilsener
Stefan
Webmaster på Børnetinget

> Skriv kommentar

Sig din mening

Er der ting du mangler her på hjemmesiden, eller har du gode ideer til nye funktioner, artikler eller lignende, så skriv til os.