Hej

af En pige på 13, 13 år - publiceret den 11. Aug 2019
Hej. Jeg er en pige på 13. Jeg vil gerne i en plejefamilie, da jeg ikke føler, at jeg har det godt hos min far. Han er sød, men han er hele tiden sur på mig. Jeg føler ikke, at jeg får nok omsorg, da jeg har angst og er meget bange for om dørerne er låst, eller vinduerne er lukkede. Vi har ingen alarmer, og min far truer mig, når han bliver sur på mig. Jeg bliver meget bange for ham, jeg er bange for ham til dagligt, da jeg føler ikke, at jeg trives hos ha. Men jeg vil mega gerne have plejefamilie et sted tæt på min nye skole. Jeg synes selv, at det er en god ide, da jeg er bange for mange ting. Føler mig nemlig mere tryg i byen

Hilsen en pige på 13

Redaktøren svarer:

Hej pige på 13.

Jeg kan godt forstå, at du synes det er rigtig svært at gå og føle dig angst og ikke føle dig forstået. Jeg har også selv en far, der til tider kan blive rigtig vred, så jeg kan sagtens sætte mig ind i, at det ikke er rart og trygt for dig, at være derhjemme.

Mit råd er, at du skal ringe til den kommune, som du bor i og bede om at snakke med din sagsbehandler. Alle kommuner har et hovednummer, som du kan ringe til, som har åbent alle hverdage. De kan sørge for, at du får et møde med din sagsbehandler hurtigst muligt.
Hvis du ønsker støtte til møder med din sagsbehandler, kan du få en bisidder hos “Børns Vilkår” ved at ringe på tlf: 35 55 55 59. En bisidder er med for at støtte og hjælpe dig til mødet. Hvis du f.eks har angst, kan det være rart at have en støtte med.

Hilsen Sabrina

> Skriv kommentar

Sig din mening

Er der ting du mangler her på hjemmesiden, eller har du gode ideer til nye funktioner, artikler eller lignende, så skriv til os.