Hjææææææææælp mig!!!!!!!

af Pige 12år - publiceret den 08. Jan 2019
Jeg kan ikke mere, har prøvet på at dræbe mig selv, græder hver dag i skole, viser ikke følser, jeg er mega bange, men siger det ikke.

Hele mit hoved er en motorvej, som kører i ring, der sker det samme hver dag i skole. Folk kalder mig grim og dum, jeg mister selvtillid og mister følser som følelsen at elske og følelsen at være glad. Hvis der er nogen, der har det samme måde, sig det og lade mig vide, at jeg ikke er selv i verden.

Plus jeg tør ikke fortælle nogen om hvordan, at jeg har det, fordi ingen forstår og snakker bare væk fra mig og mit liv, og tværet mig ud, men kender ikke jer, så det gør ikke noget at nogen har en men følelse.

Redaktøren svarer:

Hej pige på 12 år

Jeg har sendt dit brev videre til en brevkasseredaktør, som vil svare dig hurtigst muligt. I mellemtiden vil jeg gerne henvise dig til https://www.livslinien.dk/, da det gør ondt at læse de ting, som du skriver. Der kan du også få god hjælp, men hjælpen her er også på vej :)

Med venlig hilsen,
Jonas, webmaster

> Skriv kommentar

Sig din mening

Er der ting du mangler her på hjemmesiden, eller har du gode ideer til nye funktioner, artikler eller lignende, så skriv til os.