Hjælp, jeg vil sove med min kæreste

af Love is great, 15 år - publiceret den 15. Jan 2018
Jeg har en smuk kæreste, som bor hos en plejefamilie. Vi har været sammen i tre måneder, og det har været de bedste måneder i mit liv. Jeg skriver herinde, fordi kommunen siger, at vi ikke må sove sammen. Og jeg vil bare gerne vide om det kan passe. For jeg vil virkelig bare gerne have lov til at sove sammen med min kæreste, uden at der er så mange folk der skal indblandes. Jeg forstår ikke, om de er bange for, at vi har sex, men det driver mig lidt til vanvid. Jeg er 15 år, og hun er kun 14, jeg ved godt, at hun SKAL være 15 for, at vi må have sex. Men jeg vil bare gerne sove med hende (uden sex), for det er hun ikke klar til.

Redaktøren svarer:


Kære Love is great.
Tak for dit brev. Det er rigtig dejligt, du skriver til os, når du står med en udfordring i forhold til kommunen og din kæreste.
Det gør mig glad, at du har en sød kæreste, og det har været de bedste måneder i dit liv. Jeg kan godt forstå, at du bare gerne vil sove sammen med din kæreste, uden der er så mange folk, der skal indblandes. MEN! Jeg går ud fra, at din kæreste måske er anbragt, siden at det er kommunen, der bestemmer, at I ikke må sove sammen? Hvis det er tilfældet, så kan de desværre godt gå ind og træffe denne beslutning, da de har det overordnede ansvar for hende. Derfor er der ikke så meget andet, du kan gøre, end at tale med de voksne omkring jeres problematik og argumentere for, hvorfor I godt kunne tænke jer at sove sammen. Det lyder som noget, du allerede har gjort, og hvis ikke der er noget, der hjælper, bliver du nok nødt til at acceptere, at sådan at tingene lige nu, da hun kun er 14 år og under den seksuelle lavalder.
Jeg kan huske, da jeg selv var teenager, og kommunen ville bestemme alle mulige mærkelige ting over mig, som jeg tænkte ikke hørte nogen steder hjemme. Hvorfor i al verden skulle de bestemme over mig??!! Men tit er det fordi, at der er en god grund til det, som er svær at se, når man står i situationen, men som giver bedre mening, når der er gået lidt tid.
Så jeg vil opfordre dig til, at forsøge at nyde den fantastiske tid, som du har med din kæreste nu og så glæde dig til den dag, hvor I kan sove sammen.

Hvis du har flere spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive herind! 1000 tak for dit brev!
De bedste hilsener,
Louise Hansen

> Skriv kommentar