Hjælp mig med at få mig en plejefamilie

af Desperat pige, 16 år 15 år i pleje - publiceret den 04. Jul 2019
Jeg er seksten år, jeg bliver sytten i år. Jeg er fra Grønland, og jeg har gået på efterskole i ti måneder, jeg er færdig nu... Men jeg vil gerne blive i Danmark, men min mor vil gerne have at jeg tager tilbage til Grønland. Da jeg boede derovre, røg jeg hash hver dag, drak hver weekend og hang ud med 20-24 årige mennesker, som også drak og røg. Jeg var selvfølgelig også sammen med folk på min egen alder, men de var ligeså krøllet i hjernen, som de bumser jeg hang ud med.

Jeg vil gerne blive her, fordi jeg er blevet optaget på et gym, som jeg virkelig gerne vil gå på. Men min mor vil gerne have, at jeg tager tilbage til Grønland, fordi jeg er bipolar, jeg er heller ikke klar endnu mener hun - jeg kan godt se, hvad hun mener. Men jeg ved, at jeg får det værre, hvis jeg tager tilbage til det hul. Jeg var deprimeret og havde selvmordstanker, da jeg boede derovre, og jeg har det fantastisk nu. Jeg har venner her, som hverken ryger sig skæve, drikker hver weekend - venner med ambitioner, ligesom mig. Jeg vil ikke ende i det hul igen, jeg vil blive her.

Redaktøren svarer:

Hej!

Jeg har sendt dit brev videre til en brevkasseredaktør, som vil svare dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen,
Jonas, webmaster

> Skriv kommentar

Sig din mening

Er der ting du mangler her på hjemmesiden, eller har du gode ideer til nye funktioner, artikler eller lignende, så skriv til os.