Hvad jeg har mistet

af S, 11 år 11 år i pleje - publiceret den 26. Feb 2017
Nogle gange tænker og spørger jeg mig selv, hvorfor jeg lever. Jeg bor på et lortested, og det sted hedder [navn på opholdssted fjernet]. Jeg fatter ikke, at min sagsbehandler [navn fjernet] er min sagsbehandler, og min anden sagsbehandler hedder [navn fjernet]. Hun skal stoppe. Er meget ked af det.
Jeg fatter ikke, at jeg hedder S [navn fjernet], jeg fatter ikke, at jeg er væk fra min mor, jeg fatter ikke, at mænd skal voldtage mig, jeg fatter ikke, at min far har voldtaget en pige på 12-år og ser porno, og når min far er fuld, viser han sin p**.
Jeg er kun 11år, og jeg har lov til at leve, men åbentbart må jeg ikke, jeg skal være hjemme hos min veninde, fordi at hendes forældre vil være plejefamilie, og det er pinligt, og ingen gider at have mig, især min sagsbehandler, min lærer, skolen, min klasse, min familie, og mit liv.
Jeg gider ikke at leve mere, jeg bliver træt, jeg er F****** kun 11år, og jeg vil kæmpe med at få mit liv tilbage, men det kan jeg ikke, jeg har mistet alle.
Jeg har mistet [F], mine rigtige venner, min søster, min lillebror og min anden lillebror, og mit liv.
Jeg bor på et lortested, hvor alle lyver, især de voksne, og jeg gider ikke at være mig, og jeg kan heller ikke være mig selv. [navn fjernet] er et lortested, jeg svæger på, at [navn på opholdssted fjernet] er et lortested. Jeg har i dag ikke spist morgemad, frokost eller aftensmad, jeg dør.
Jeg har det altid dårligt når jeg skal hjem til [navn på opholdssted fjernet], og det kan gøre ondt i maven eller kaste op, JEG KAN IKKE LEVE MERE!!
Det føles ikke rigtigt, at jeg skriver det her, og I kan ikke hjælpe mig. Ingen kan hjælpe mig, og hvis I skal hjælpe mig, så få mig ud af det her sted!!! Der er meget mere at fortælle om, men starter med det her, kontakt mig hurtigt.
mvh S [navn fjernet]

Redaktøren svarer:

Hej S.

Tak fordi du skriver til os igen. Det er rart, at du skriver, så ved jeg at du tænker også dit liv og din situation.

Jeg kan se ud fra dit brev, at du har oplevet så mange forfærdelige, ting som et barn ikke skal opleve. Det gør mig så ondt. Alle de ting du beskriver, skal intet barn opleve. Det gør ondt på mig, at det gør ondt på dig.

Jeg kan forestille mig følelsen af at ville have sit barndomsliv tilbage er stor, og jeg er sikker på, at den nok skal komme. Lige nu vil alle de andre ting bare fylde utrolig meget. Men leve det skal du. Dit liv er utrolig betydningsfuldt. Du er jo dig. Du har hele livet foran dig, både med godt og skidt.

Men jeg tror, at det ville være godt for dig, hvis du snakkede med nogen. Selvom du ikke føler dig lyttet til, kunne du ringe til BørneTelefonen og få en snak lige i det perioder, hvor det gør mest ondt.

Jeg er sikker på, at dine sagsbehandler vil gøre det bedste for dig, som han/hun kan. Selvom det desværre at se, da det er dem der træffer alle beslutningerne. Selvom du siger de lyver og er dumme der du bor, er der så ikke en, som du kan snakke med? Åbne dig lidt for?
Det skal ikke gå rundt med det hele for dig selv, det er alt for hårdt.
Du skal prøve, at passe lidt på dig selv. Du er værdifuld og du er dig. Du er dit eget bedste.

Pas nu på dig selv og ikke gør dig selv ondt.

Venlig hilsen
Chris Jeanett
Anbragt dom 15 årig.

> Skriv kommentar