Hvordan kommer jeg i pleje igen?

af Tanse, 15 år 8 år i pleje - publiceret den 14. Aug 2006
Hej.

Jeg har et par spørgsmål til dig, som jeg håber, du kan hjælpe mig med!

Men først får du lidt af min historie: Jeg er en handicappet pige på 15, som kom i pleje hos den dejligste plejefamilie, da jeg var 7. Jeg elskede dem højt, men sidste år blev jeg flyttet på en institution for handicappede, og jeg troede, at det blev lykken. Det var det også i starten, men det blev hurtigt en fiasko. Mit største ønske er at komme i pleje igen!

Men hvordan kommer jeg det???

Hvad gør jeg???

Knuz Tanse

Redaktøren svarer:

Hej Tanse.

Tak for dit indlæg.

Jeg kan se, at du har sendt et indlæg før, og at Svend har svaret på det. Har du set det?

Jeg er tilbøjelig til at være enig med Svend. Jeg synes, at hvis du er så ked af at bo på institutionen, som du siger, så skal du kontakte din sagsbehandler og fortælle hende, at du er ked af at bo på institutionen, og at du af den grund ønsker at flytte til en plejefamilie. Så kan du i fællesskab med din sagsbehandler lave en plan, der er god for dig.

Det, du imidlertid skal være opmærksom på, er, at du nok ikke har mulighed for at komme tilbage til din gamle plejefamilie, selvom du kunne synes, at det var rart. Realistisk set vil det nok blive en helt ny en, så for din egen skyld, så lad være med at sætte forventningerne op til, at du kan flytte tilbage. Så bliver du bare skuffet.

Held og lykke med det.

Stort knus fra Maia

Kommentarer:

Ja. Det har I/du ret i. Men vi kan ikke få fat i sagsbehandleren! Så ved ikke, hvad jeg så gør???
Af Tanse 15 år 8 år i pleje
26. August 2006

> Skriv kommentar