Hvorfor har jeg lyst til at tage mit liv?

af Bølle, 13 år 7 år i pleje - publiceret den 30. Nov 2006
Hej.

Hvorfor skal min far prøve at se, om han kan sige til min plejemor, at hun er dum?

Min far drikker. Han lover og holder det ikke. Hvorfor?

Hvorfor har jeg lyst til at tage mit liv?

Fra Bølle

Redaktøren svarer:

Hej Bølle

Jeg kom i pleje, da jeg var 12 år. Det var meget svært for mine forældre at affinde sig med det. Især min far. Han spurgte tit, om jeg fik lov til de samme ting, som jeg måtte, når jeg var på weekend. Såsom være længe ude, ryge og drikke øl. Det måtte jeg selvfølgelig ikke for min plejemor. Min far sagde, at hun var mærkelig, og at han ville snakke med hende.

Det gjorde mig ked af det, når han snakkede grimt om dem. Til sidst blev jeg gal og sagde, at han skulle blande sig uden om, da det var mig, der boede sammen med dem.
Jeg skulle nok selv sige, hvis der var noget, jeg var utilfreds med.

Han havde også for vane at drikke meget og forsvinde en uge eller mere af og til, så det med, at det, der bliver lovet, ikke bliver til noget, kender jeg kun alt for godt!

Det, jeg kom frem til, var at glæde mig over det, der blev til noget, og lade resten ligge.

De tanker med at tage dit liv har jeg aldrig haft. Hvis de kommer igen, så ring til livslinjen på 7020 1201. Der kan du få en god snak om dine tanker. De har åben hver dag fra 11.00 til 23.00.

Håber, at det her kan hjælpe dig lidt.

Kommentarer:

det er fordi du er ked af det inde i dig selv det kan godt være du tror det er din skyld man der er det IKKKKE det må du ALDRI tro vel
Af panda 11 år 9 år i pleje
14. December 2006

> Skriv kommentar