Jeg ved det ikke!

af En fyr i problemer , 14 år 7 år i pleje - publiceret den 30. May 2016
Jeg har før brugt Børnetinget, men det har været i fællesskab med min familie, nu gør jeg det i smug.

Det er ikke fordi jeg ikke må skrive herinde men fordi jeg føler at det er noget jeg vil skrive som ikke vedrøre dem men så igen gør det.

Jeg havde haft 1 år eller 2 hvor tingene bare gik som det skulle, og jeg havde det fantastisk!
Så gik det lidt ned af bakke, men jeg kom op igen. Så skete det at jeg begyndte at lugte lidt til subkulturen.. Jeg havde fingerne i alt muligt med hash, jeg ved godt det var dumt, jeg skulle holde det for en ven, men blev opdaget på min skole med det.
Jeg blev bortvist, men jeg havde afleveret det til min ven, så jeg ikke havde det længere, da jeg kom tilbage på min skole, gik det okay, men da det så blev onsdag (var tilbage tirsdag) og der valgte jeg at skulle ryge med 2 fra niende, og jeg blev opdaget og bortvist igen til på onsdag.
Mit spørgsmål er hvad tror i der sker nu? Samtaler osv.
Venlig Hilsen En fyr i problemer

Redaktøren svarer:

Hej med dig,

Det er en ærgerlig situation du har fået bragt dig selv i! Det er jo rigtig svært at sige, hvad der vil ske og hvilke konsekvenser det får for dig. Men som du selv siger, så er det en rigtig dum ide at blive en del af en vennegruppe, hvor hash findes! Både fordi det vil få konsekvenser for din deltagelse i skole men bestemt også fordi hash er meget skadende og på sigt ødelægger din hjerne, og desværre fører brug af hash ofte til andre former af stoffer.
Jeg håber din skole giver dig en ny chance og at du tager mod denne chance og ikke falder i igen. Det bedste du kan gøre for dig selv er, at undgå de mennesker, der er dårligt selskab.

Jeg håber det bedste for dig og du er altid velkommen til at skrive herind igen.

De bedste hilsner
Camilla, Børnetinget

> Skriv kommentar