Jeg vil gerne Flytte plejefamilie.

af M, 14 år 3 år i pleje - publiceret den 17. Feb 2019
Kære alle der læser dette.

Jeg har et problem, som er svært for mig at tale om. Men jeg har brug for din hjælp.

Det handler om, at jeg hedder M og er 14 Jeg boet hos en plejefamilie i tre år nu. Jeg vil gerne flytte plejefamilie men dem jeg snakker med det om vil ikke hjælpe mig. Det lyder nok lidt barnligt, at jeg ikke kan holde deres drilleriger ud selvom jeg vil nærmere kalde det mobning. Siden jeg flyttede ind har jeg sagt fra-altså tre år.

(jeg spiser ikke så meget-spise forstyrrelse) De siger: "Tror du at (Navnet på min kæreste) kan lide sådan en tynd strikkepind som dig?!" Mit selvværd og selvtillid droppede også selvom det allerede var på bunden. (Jeg har nu i flere måneder prøvet at spise lidt.) Det eneste sødt der ikke får mig til at få ekstremt kvalme er mørk chokolade så jeg tager et lille stykke ... min plejemor kommer ind og siger: "Slikrøv!" (JEG HAR IKKE SPIST SØDT I ET HALVT ÅR!!!!) Det får mig ikke til at få det bedre ... (jeg prøver videre og videre med at spise men ...) jeg øser mad op (Mere end normalt) De siger ting som FX. "Kan du se det? jeg kan ikke se det." og laver en slags kikkert med hænderne og griner ad mig (Som hver gang jeg spiser) Jeg siger "Det får mig altså ikke til at spise mere!" Jeg siger det selvfølgelig seriøst og ser også seriøs ud. De svare "Det er vi da ligeglade med!" Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre og jeg forlader som altid spisebordet. Jeg kan ikke klare mere.

Det var bare mine spise problemer men jeg har flere og nu siger jeg bare to af dem. Jeg er altid blev mobbet og det bruger de i mod mig. de siger FX. "så det er derfor du ikke har nogle venner."

Et andet et er at hvis jeg FX skal hjem til min kæreste (som bor så langt væk at jeg tager tog) Jeg skal bare så meget som komme for sent i seng og de prøver at aflyse hele turen.

Jeg har snakket med min lærer, min sagsbehandler, min kæreste og hans familie og andre og det er kun min kæreste og hans familie det vil hjælpe mig.

Mine spørgsmål:

- Er mine problemer store nok til at kunne flytte fra dem?

(Jeg planlægger at filme alle vores aftner hvor vi spiser)
- vil det gøre forskæld? Vil det hjælpe?

(Min lillebror er slår og sparker mig ofte. Han siger at ingen kan lide mig og ham har på en måde misbrugt mig hvis det er det man kan sige ... Han har rørt på mig flere gange-jeg har altid sagt fra)
-Kan jeg flytte uden min lillebror?

-Kan jeg selv vælge min plejefamilie selvom jeg lige er flyttet fra en anden

- Skal mine forældre være med til at bestemme?

På forhånd tak.
Kærlig hilsen M.

Redaktøren svarer:

Hej M

Jeg har sendt dit brev videre til en brevkasseredaktør, som vil svare dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen,
Jonas, webmaster

> Skriv kommentar

Sig din mening

Er der ting du mangler her på hjemmesiden, eller har du gode ideer til nye funktioner, artikler eller lignende, så skriv til os.