Kan ikke mere!

af Problembarnet, 15 år 11 år i pleje - publiceret den 14. Oct 2019
Hej alle.
Jeg skriver ind fordi jeg bare har lyst til at dø! Jeg har boet i den samme plejefamilie i 11 år, de første 2 år med min storebror, men så gad de ham ikke mere og sendte ham på opholdssted.
Efter nogle år begyndte jeg at få øjnene op for, at jeg ville væk fra dem, at jeg ville hjem og bo. Mine forældre har kæmpet i over 5 år for at få mig hjem, men retten lader det ikke ske. Jeg stak af, da jeg var 10 og tog hjem til dem, hvor det endte med at 2 politibiler kørte mig hjem til plejefamilien. Og jeg måtte ikke se mine forældre i flere måneder. Efter det var det sammenvær på kommunen osv. Hvilket ikke var fedt.
Når jeg er nogle steder, bliver de ved med at snakke om mine forældre, alså om deres fortid osv.
Det påvirker mig virkelig meget, da det er fortid. Var så i retten her i sommers, hvor de sagde, at jeg stadigvæk skulle være anbragt til jeg er 18. Jeg blev så sur, så jeg stak af. Hvilket igen fik konsekvenser. I retten sagde de, at jeg kun ville hjem og bo for at gøre min mor glad.

Håber virkelig der er nogle, der har gode råd, lige meget hvad, for kan ikke holde dem ud. De fatter ikke, hvordan det er at være teenager, og så er de like +60.

Jeg vil meget gerne høre jeres råd

Redaktøren svarer:

Hej Problembarnet!

Jeg har sendt dit brev videre til en brevkasseredaktør, som vil svare dig hurtigst muligt.

Med venlig hilsen,
Jonas

> Skriv kommentar

Sig din mening

Er der ting du mangler her på hjemmesiden, eller har du gode ideer til nye funktioner, artikler eller lignende, så skriv til os.