Søger desperat hjælp!

af SNW, 21 år 1 år i pleje - publiceret den 24. Jan 2019
Jeg står i den situation, at jeg ingen kontakt har til nogen af mine biologiske forældre. Det har jeg ikke, grundet det påvirker mig psykisk dårligt at have kontakt med dem (min omgangskreds har fortalt mig, at jeg er meget påvirket negativt af kontakten med min biologiske mor, og det kan jeg også selv mærke). Min biologiske mor har nu forbudt mig at se min mindste lillesøster. Hun er 6 år, så kan ikke selv tage en beslutning. Jeg har før i tiden haft kontakt med hende, og fik på daværende tidspunkt at vide, at have mig i hendes liv er det bedste, der er sket for hende.
Det er psykisk umuligt for mig at have kontakt med min biologiske mor. Jeg har dog prøvet at kontakte hende for at få kontakt til min lillesøster, men jeg får ingen svar tilbage.
Hvad kan jeg gøre, for at få kontakt med min elskede lillesøster? Jeg håber inderligt, at I kan hjælpe mig?
Jeg er ikke i pleje (kunne ikke sende ind, før der stod min. 1 år), men er blevet smidt ud hjemmefra, så bor alene.

Redaktøren svarer:

Kære SNW.

Mange tak for dit brev og tak fordi du vælger at dele din historie. Jeg beklager den lange svar tid.

Jeg er ked, at at du ikke har kontakt til dine biologiske forældre, men må samtidigt hurtigt vende samtalen til, at jeg synes det er så sejt, at du kan mærke på dig selv, at det ikke er godt for dig. Det kan tage mennesker mange mange år, at nå til det punkt som du er nået til.

Selvom man er familie så er det ikke alle mennesker der er gode for os at have i vores liv. Og jeg taler af erfaring for jeg har også en meget begrænset kontakt og konflikt fyldt kommunikation til min mor. Og jeg er som dig i situationer hvor jeg ofte er nødsaget til at vælge fra i stedet for at vælge til.

Men når det er sagt så er jeg ked af, at det skal gå ud over kontakten med din lillesøster. Det at din mor og dig har en konflikt behøver nødvendigvis ikke at omhandle din søster.

Ville du kunne skrive en sms til din mor, at du er ked af at din søster bliver inddraget i jeres konflikt? Jeg ved godt, som du siger du nok ikke får et svar tilbage, men jeg tror at det vigtigste her ville være, at du holder hoved oppe og alene træffer de valg i hele denne konflikt som du kan stå ved. Ofte må personer som os være de voksne i situationer hvor de voksne ikke formår at være det.

Jeg håber at mit svar har kunne hjælpe bare en smule.

Mvh.
Chris Jeanett
Anbragt som 15 årig.

> Skriv kommentar

Sig din mening

Er der ting du mangler her på hjemmesiden, eller har du gode ideer til nye funktioner, artikler eller lignende, så skriv til os.