TUSIND TAK

af Chrissy, 15 år 7 år i pleje - publiceret den 07. Jan 2007
Hej igen...

Jeg ville bare lige fortælle, at jeg brugte dine råd, og hold kæft hvor er det blevet rart at være til!!!

Men der gik lidt tid, og i den tid, det tog, synes jeg bare, at livet var noget hø...

Jeg fandt ud af, at det ikke altid er plejeforældrene, der er noget galt med, men at det kan være én selv, der er skyld i den måde, det er på...

Jeg har det bare så fedt... (lige nu)

Selvom jeg godt kunne tænke mig, at der var andre børn, som jeg kendte, der var plejebarn, så jeg kunne snakke med dem om, hvad de gør i sådan nogle situationer...

Tak for din super gode hjælp...
Nu føler jeg, at jeg er noget hver igen...

TAK

Redaktøren svarer:

Hej Chrissy

Rigtigt dejligt at høre, at du har det godt, og at du har været i stand til at handle og gøre noget ved den situation, du stod i.

Jeg vil også sige mange tak for din "ros" til mig, det er altid godt at få ros, det vokser vi alle sammen af.

Jeg håber, at du vil huske på, at det ALTID er vigtigt at sige højt, hvordan du har det, at ingen kan vide det, hvis ikke du har sagt noget.

Ang. nogle at snakke med, så er der på Børnetingets hjemmeside en optegnelse over de netværksgrupper, vi har kendskab til. Du skal bare trykke dig ind på netværksgrupper.

Hvis ikke den rubrik er der, når du går ind på siden, vil vi meget gerne have tilbagemeldning om det. Men så kan du gå ind på http://www.boernetinget.dk/netvaerksgrupper/

Der er en mulighed for, at der er grupper, vi ikke kender til. Derfor synes jeg du skal spørge din sagsbehandler, om der er en gruppe i den kommune, hvor du bor.

Og hvis der er det, vil vi også meget gerne have det at vide, så vi kan få den på listen. Så hold øje med den liste - måske der en dag kommer en på, som du kan bruge.

Hvis ikke du finder en gruppe, har du jo altid Børnetinget, hvor du kan spørge de andre plejebørn. Jeg ved godt, at det ikke er det samme som at være rigtigt sammen med andre plejebørn.

Håber det vil lykkes for dig. Det er rigtigt godt at snakke med andre, der ved, hvordan der er ikke at bo sammen med sin biofamilie.

Hilsen Sisse.

Husk på at du ER noget værd, at der er nogle der holder af dig. Og at det IKKE er dig, der har valgt at blive født i en familie, som ikke er i stand til at passe på dig.

Kommentarer:

Hej. Det er godt at høre, at du har det godt - det har jeg også.

MVH. Lizette
Af Lizette 14 år 6 år i pleje
24. April 2007

> Skriv kommentar