Vil bo hos min far uden at såre plejefamilien

af SmåGe, 14 år 11 år i pleje - publiceret den 05. Jun 2005
Hej...

Jeg er en pige på 14 år, og jeg har boet i plejefamilie næsten hele mit liv. Men for cirka et halvt år siden begyndte jeg at spekulere på, hvordan det ville være at bo hos min far? (Min mor er død) Jeg tror faktisk godt, at han kunne passe mig og tage sig godt af mig... Men jeg er bare bange for at såre mine plejeforældre... Men jeg elsker min far overalt på jorden!!! Og jeg vil bare så gerne bo hos ham!!! Hvordan kan jeg komme til at bo hos min far uden at såre mine plejeforældre???

KnuzZaR...

Redaktøren svarer:

Hej SmåGge.

Tak for dit spørgsmål.

Jeg er næsten sikker på, at ligegyldig hvordan du får sagt til dine plejeforældre, at du vil hjem og bo hos din far, kan du ikke undgå at gøre dem kede af det. De har jo kendt dig hele dit liv og betragter dig formentlig som deres egen datter, så det ville jo også være underligt andet.

Men jeg synes, at inden du kaster dig ud i et større projekt, så skal du tænke noget mere over, hvilke konsekvenser dit valg kan have med sig. F.eks. Hvad nu hvis du ikke bliver glad for at bo hos din far - hvis han f.eks. ikke er i stand til at tage sig ordentlig af dig alligevel, og det hele bare ikke var, som du havde forestillet dig det?

Hvad nu hvis du gerne vil tilbage til din plejefamilie igen, men så ikke kan komme det? Hvad med dine venner, hvor du bor? Og er du parat til at flytte skole? Tænk disse ting nøje igennem og tag så en beslutning, som er bedst for dig ikke bare lige nu og her, men også på længere sigt.

Held og lykke med beslutningen.

Stort knus fra Maia

> Skriv kommentar