Vil gerne dø!!!

af P, 13 år 1 år i pleje - publiceret den 26. Sep 2018
Jeg er en pige på 13 år, og jeg har en kæreste, som jeg er rigtig glad for, men han er så også det eneste gode ved mit liv. Jeg kan ikke lide at gå i skole og kan ikke lide at være sammen med mine forældre, jeg stoler ikke rigtigt på nogen, så kan ikke snakke om det, der er galt i mit liv. Ved virkelig ikke, hvad jeg skal gøre!

Redaktøren svarer:

Kære P.

Jeg er ked af at høre, at du ikke føler, at du kan delem hvor svært du har det med menneskerne omkring dig. Det må være rigtig hårdt.
Men det er super stærkt, at du har valgt at skrive herind – os kan du i hvert fald trygt betro dig til.

Som ung følte jeg mig selv meget alene, og selvom jeg havde nogle dejlige veninder, manglede jeg virkelig nogle voksne omkring mig, som kunne lytte og hjælpe mig med, at finde ud af det hele, når intet var som det burde være.
- Det lyder som om, at du også godt kunne bruge sådan nogle voksne i dit liv, selvom du har en skøn kæreste.

Jeg ved ikke, hvad du går og kæmper med – om du måske føler dig udenfor omme i skolen, synes at lærerne altid er efter dig, om dine forældre ikke forstår dig, eller om det er nogle helt andre ting det drejer sig om. Men jeg ved i hvert fald, at det er rigtig vigtigt at have nogle i sit liv, som man kan stole på og betro sig til, så man ikke skal gå med tingene alene.
Det kan godt være svært, hvis man før er blevet svigtet, eller har oplevet at man ikke kunne regne med folk, men man må bare blive ved – for der findes søde mennesker, der er til at stole på derude. Så hold øjne og ører åbne, og ræk ud, når du møder dem.

Indtil du finder de mennesker, eller hvis du bare nogle gange trænger til, at snakke med nogen der ikke kender dig i virkeligheden, så må du jo meget gerne skrive herind til Børnetinget om, hvad du går og kæmper med. Vi vil hellere end gerne lytte, og prøve at hjælpe dig – uanset hvad det handler om.

Der findes også Børnetelefonen, hvor du både kan ringe og snakke med en voksen, sms’e eller chatte direkte. Deres telefonnummer er 116 111, og hjemmesideadressen er https://bornetelefonen.dk/faa-hjaelp/

Jeg håber, at vi hører fra dig igen, eller at du rækker ud til nogle andre voksne.

Kærlige hilsner,
Melissa.

> Skriv kommentar