Vil I ikke gerne svare mig HURTIGT!?

af I can't stop crying, 14 år - publiceret den 06. Jun 2008
Hey med ... hvem der nu end svarer mig...

Jeg er en 14-årig pige, der bor på [større ø] lige p.t. hos min mor. Mine forældre blev skilt for 11 år siden, og derefter flyttede min far til [anden større ø].¨

Nu er jeg så kommet i vanskeligheder!!!

Jeg hader at bo herover på lille [ø]. Det hele går hele tiden skævt for mig. Græder hele tiden. Kan ikke tænke klart - ryger og drikker...

Jeg vil rigtig rigtig gerne væk fra [øen] og bo på [samme ø som faderen], og om to år skal jeg så på efterskole [på samme ø]. Men kan fandeme ikke vente to hele år???

... Og nu til sagen:

Jeg kan ikke flytte over til min far. Han vil ikke have mig boende.

Kan jeg komme i plejefamilie, selvom jeg ikke har det svært herhjemme?

Hvordan finder man en plejefamilie?

Hvordan siger jeg det til min mor, uden hun bliver rigtig sur og ked af det?

Og hvordan får jeg lov til det?

Kan jeg selv bestemme?

Kærligste knus fra mig (:

Redaktøren svarer:

Kære I can`t stop crying.

Tak for dit indlæg.

Jeg er ked af, at du har det skidt - at du græder hver dag og ryger og drikker. Jeg synes, du skal tale med din mor, om hvordan du har det.

Det at komme i plejefamilie er ikke noget, du bare kommer. Det forudsætter, at du har det virkeligt vanskeligt derhjemme, hvilket jo ikke er tilfældet, som du skriver i dette indlæg.

Jeg spekulerer også på, om du kan sætte nogle ord på, hvad der skulle være så meget bedre eller anderledes ved at bo i en plejefamilie, end hvor du bor nu?

Knus fra Maia

Kommentarer:

Kære "I can't stop crying"

Det første, der slog mig i dit inlæg, var mest, at du ryger og drikker! Det er det værste, man kan gøre! Min mor drikker selv, og jeg vil ikke have, at nogle i din familie ender sådan. Jeg tror desværre ikke, at du "bare" kommer i pleje. Det er kun børn, der ikke kan passes eller har meget store problemer!

Men sig til din mor, at du gerne vil flytte eller snakke med andre?

Amanda
Af amanda 17 år i pleje
30. June 2008

> Skriv kommentar